Bestyrelse / Executive Advisors

Helle Thorning Schmidt

Helle Thorning-Schmidt

Helle er direktør i den globale afdeling af Red Barnet – kendt som Save the Children International. Helle er med i ANDELSGARANT, fordi hun mener, andelstanken er vigtig for danskerne.

Peter Ålbæk Jensen

Peter Aalbæk Jensen

Peter er medstifter af Zentropa Film, og har stort kendskab til mediebranchen. Han er involveret i flere andelsprojekter og er med i ANDELSGARANT, fordi han tror på andelstankens værdier.

Jens-Otto Paludan

Jens-Otto Paludan

Jens-Otto har været direktør i flere kreative firmaer. Han har desuden været manager for Casper Christensen og startet bandet Aqua. I ANDELSGARANT sørger Jens-Otto for PR og kendskab.

Morten Lund

Morten Lund

Morten er et ikon på den internationale iværksætter-scene. Succeserne inkluderer Skype, Neo Ideo og Tradeshift. Morten er en del af ANDELSGARANT, fordi han ved, hvor vigtig en sund økonomi er for en virksomheds vækstmuligheder.

Management & Drift

Jørgen Kenfeldt

Jørgen Kenfelt

Jørgen har været selvstændig i mange år, med ansvar for salg og marketing. Jørgen er ANDELSGARANTs medstifter og Commercial Director. Jørgen står for leverandører og andelshavere.

Jakob Mikkel Hansen

Jakob Mikkel Hansen (HippoCorn)

Jakob er ekspert i drift og udvikling af virksomheder. HippoCorn er en servicevirksomhed for nystartede virksomheder. I ANDELSGARANT er Jakob ansvarlig for økonomien.

Mette Kenfeldt

Mette Kenfelt

Mette har været erhvervsdrivende siden 1989 og har ejet Danmarks største gavevirksomhed. I ANDELSGARANT er Mette CEO og talsperson. Mette er medstifter og medlem af bestyrelsen.

Henrik Fabrin

Henrik Fabrin (Traction)

Henrik er serie-iværksætter med stor international erfaring med online marketing og har bl.a. haft LEGO, Zalando og GroupM på kundelisten. I ANDELSGARANT ordner Henrik den digitale markedsføring.

Øvrige oplysninger

Generalforsamlingsvalgt direktør: Jørgen Kenfelt

Bankforbindelse: Nykredit Bank

Revisor: Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Forretningsmæssig rådgiver: Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab

Hostingpartner finance og styring: Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab